18 LET PRAXE VSTUPNÍ KONZULTACE JEN 290 KČ OBJEDNEJTE SE ZDE

Informace o zpracování osobních údajů

Martin Spilka
se sídlem Pražská 29, Příbram

Provozovny: Sokolovská 304 Praha Vysočany, U Dvou srpů 2 Praha Smíchov 

IČO: 71268006

Telefonní kontakt: +420 777 56 81 82
Email: spilka@nutricniordinacepraha.cz

dále jen (“zpracovatel“)


Zpracovatel, jakožto správce osobních údajů, tímto informuje o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů touto společností, včetně rozsahu práv subjektu údajů souvisejících se zpracováním jejich osobních údajů společnostní.

Zpracovatel zpracovává osobní údaje v souladu s právem Evropské unie, zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) ze dne 27. dubna 2016 č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES a příslušnou účinnou a aplikovatelnou národní legislativou vztahující se k ochraně a zpracování osobních údajů.

Shromažďované údaje

Zpracovtel zpracovává osobní údaje v následujícím rozsahu:

Účel zpracování

Pro realizaci dodání služeb pro objednatele (určené místo, komunikaci s objednatelem a splnění dalších povinností vyplývajících ze zákona zpracovatel potřebuje znát výše zmíněné údaje. Tyto údaje zpracovatel získá při objednávce objednatele a to dočasně v závislosti na potřebě plnit zákonné povinnosti, hájit oprávněné zájmy resp. po dobu platnosti a účinnosti souhlasu se zpracováním osobních údajů. Jelikož jsou tyto osobní údaje objednatele získávány za účelem splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti, není nutný výslovný souhlas objednatele se zpracováním.

Zpracování se souhlasem

Objednatel může při objednávce udělit souhlas se zpracováním výše uvedených osobních údajů pro účely:

Nákup zboží/objednávka díla, služeb není podmíněn tímto souhlasem a objednatel může souhlas s uchováváním a zpracováváním výše zmíněných osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení, informací souvisejících se zbožím a službami, newsletterů/magazínů, pozvánek na propagační akce ad shora kdykoli odvolat, a to tak, že zašle e-mailovou zprávu na: spilka@nutricniordinacepraha.cz nebo tuto skutečnost oznámí společnosti telefonicky. Tímto odvoláním není dotčeno zpracování osobních údajů pro účely splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti.

Forma a délka zpracování

Osobní údaje objednatele jsou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem. Údaje zpracované za účelem splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti (pro zajištění dodávek zboží či služeb, vyřizování reklamací, účetní povinnosti a další ) jsou uchovány po dobu nezbytně nutnou stanovenou právními předpisy (zákon č. 89/2012 Sb., nový občanský zákoník, zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví a další).

Zpracovatelé

Osobní údaje jsou pro zajištění výše popsaných účelů vedle společnosti a jejích zaměstnanců zpracovávány také zpracovateli, a to na základě smluv o zpracování osobních údajů uzavřených v souladu s nařízením a zákonem.

Zpracovateli osobních údajů jsou:

Poučení o právech

Objednatel mají k zaručení ochrany jejich osobních údajů tato práva:

1. Právo na informace

Právem na informace se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 13 nařízení. Zejména se jedná o právo objednatele na znalost totožnosti a kontaktních údajů správce a o znalost účelu, pro který jsou osobní údaje objednatele společností shromažďovány a zpracovávány.

2. Právo na přístup k osobním údajům

Právem na přístup k osobním údajům se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 15 nařízení. Zejména se jedná o právo objednatele na získání potvrzení od společnosti, zda a případně za jakým účelem jsou osobní údaje objednatele zpracovávány.

3. Právo na opravu

Právem na opravu se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 16 nařízení, zejména pak právo na to, aby společnost opravila bez zbytečného odkladu nepřesné nebo nesprávné osobní údaje, které se objednatele týkají.

4. Právo na výmaz (být zapomenut)

Právem na výmaz se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 17 nařízení, zejména se jedná o právo objednatele, aby společnost bez zbytečného odkladu na požádání objednatele vymazala osobní údaje objednatele za předpokladu, že pro to budou naplněny podmínky dané nařízením.

5. Právo na omezení zpracování

Právem na omezení zpracování se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 18 nařízení.

6. Právo na přenositelnost údajů

Právem na přenositelnost údajů se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 20 nařízení, zejména pak právo objednatele získat své osobní údaje, které poskytl společnosti, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu.

7. Právo vznést námitku

Právem vznést námitku se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 21 nařízení.

Zjistí-li nebo domnívá-li se objednatel, že společnost zpracovává jeho osobní údaje v rozporu s ochrannou objednatele soukromého života, v rozporu s nařízením nebo v rozporu se zákonem může požadovat po společnosti vysvětlení či požadovat, aby byl takovýto stav odstraněn.

Objednatel má dále právo obrátit se se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů, který plní úlohu dozorového úřadu ve věcech ochrany osobních údajů.

Právo objednatele na jiné prostředky soudní a správní ochrany tím není dotčeno.

 

         

Jak to u nás probíhá

Na nezávazné vstupní konzultaci se nutriční terapeut seznámí s Vaším zdravotním stavem, životosprávou a stravovacími návyky. Změří Vás na tělním analyzátoru, díky kterému zjistí aktuální složení Vašeho těla (tuk, voda, viscerální tuk, svalová hmota, bazální metabolismus...). Tyto údaje se kontrolují při každé návštěvě. Dále Vám výživový poradce vysvětlí, jak lidské tělo funguje, jaká pravidla je nutné dodržovat a především odhalí všechny chyby, kterých se i nevědomky dopouštíte!!! Na základě získaných informací se stanoví ten nejvhodnější plán, se kterým Vás i odborník na výživu podrobně seznámí. Obavy ani stud opravdu nejsou na místě. Pomůžeme lidem jak s nadváhou, tak i podváhou a všem klientům, kteří chtějí mít své stravování pod kontrolou. 

Jak zhubnout?

Nadváha i obezita negativně ovlivňuje vaše zdraví! 

Trápí vás kila navíc, nejste v dobré kondici, rychle se unavíte? Je nejvyšší čas na změnu! Svěřte se do péče nutričního specialisty. Pomůže vám kompletně nastavit takový výživový a pohybový plán, který bude v souladu s vaším zdravotním stavem a životosprávou. 

Málo jíst a hodně sportovat k redukci tuku opravdu nevede.

Lidské tělo je velmi složitý stroj. Abychom ho přiměli k redukci podkožního tuku, je třeba ho nejprve přesvědčit, že mu tato energetická zásoba nebude v budoucnu chybět. Pokud totiž hladovíme nebo jíme nepravidelně, tělo si tvoří nové zásoby podkožního tuku. Můžete při tom sportovat jak chcete, ale hubnout tukové polštáře opravdu nebudete. Čeho se však můžete dočkat je ztráta svalové hmoty a vody. Že s tím máte své zkušenosti? Ano, mnoho lidí si tím prošlo, aby se přesvědčilo, že je to pravda. 

Také nechcete konzumovat potraviny, které vám nechutnají?

Většina diet je zaměřena jen jednotvárně. Vajíčková dieta, stejně jako proteinová nebo nízkotučná dieta, tukožroutská polévka, sacharidové vlny, náhodné půsty, ovocné šťávy, instantní polévky atd. Konzumovat celý den jen vajíčka, mrkev nebo nechutné polévky musí být opravdu nepříjemné. Proč to ale lidé podstupují? Protože z neznalosti faktů o lidském těle jednoduše uvěří tomu, že je ta či ona dieta zachrání. Místo toho, aby se zamysleli nad tím, jak v jídelníčku omezit častou konzumaci salámů, sladkostí, alkoholu, nekvalitního pečiva, smažených a tučných jídel či polotovarů, tak se upnou na nesmyslnou radikální dietu. Výsledek je předem jistý, stejně jako je výhra ve sportce. Člověk si jen zpomalí metabolismus, naučí tělo přemýšlet úsporně a zcela proti původnímu záměru se nový tuk ukládá do zásob. 

Odhalte všechny chyby, kterých se i nevědomě dopouštíte.

Nutriční specialista vás seznámí se všemi pravidly, které se musí dodržet. Základ všeho je jíst pravidelně a snídat, ale to není vše. Nový stravovací režim musí být v souladu s makroživinovou vyvýžeností, to znamená, v jakém poměru do těla přichází bílkoviny, sacharidy a tuky. Neméně důležité je správné kalorické rozložení jednotlivých denních jídel, abyste nedovolili tělu spadnout do katabolického procesu, při kterém dochází ke ztrátě svalové hmoty. Od toho je nutriční poradce, aby klientovi pomohl vše správné nastavit.

Objednejte se do nutriční ordinace, máme 18 let praxe a zkušeností.

Za tuto dobu jsme pomohli mnoha klientům a jsme připraveni pomoci i vám, společně to zvládneme. To vše bez diet, doplňků stravy, chemie a hladu! V Praze máme dvě pobočky - VysočanySmíchov.

Vyplňte si kontaktní formulář nebo zavolejte na 777 56 81 82.

Cena za poradenství? Méně než 6.000 Kč!

Vzhledem k tomu, že máme dlouhodobě vyjednané příspěvky a dotace, je celková péče výrazně levnější, než v jiných poradnách v Praze. Našimi klienty se běžně stávají i maminky na mateřské dovolené, studenti či důchodci, kteří by si jinak nemohli dovolit zaplatit za poradenství více než deset tisíc. Vše závisí na tom, jaké služby si u nás objednáte. Buďte si jisti, že to Váš rozpočet zvládne. Na nezávazné vstupní konzultaci s Vámi nastavíme takové parametry péče, které pro Vás budou vhodné a hlavně finančně přijatelné. Za dobu našeho fungování, více než 18 let, jsme byli schopni každému nalézt optimální řešení. Úhrada objednaných služeb probíhá vždy na 2 - 3 platby, nikoliv předem v plné výši (to je bohužel běžná praxe ostatních poradců). V žádném případě na Vás také nebude čekat finanční závazek na několik měsíců, s těmito praktikami nemáme a nechceme mít nic společného.

Platební karty nepřijímáme, úhrada je pouze v hotovosti.

Důležitá upozornění

NEZABÝVÁME se prodejem jakýchkoliv tablet, koktejlů nebo jiných doplňků stravy!

Onkologičtí pacienti a lidé s poruchou příjmu potravin, musí být v péči svých lékařů specialistů, proto je do péče nepřijímáme.

Info pro studenty: Z provozně-organizačních důvodů u nás není možné vykonat studentskou praxi.

Chcete zdravě zhubnout a váhu si trvale udržet?
Domluvte si termín vstupní konzultace!



Vyberte si prosím místo konzultace


Ordinace v Praze 5 na Smíchově

U Dvou srpů 2024/2, 1. patro
150 00 Praha 5 Smíchov

Nutriční ordinace Praha Smíchov

spojení MHD k poliklinice Smíchov:
zastávka Kavalírka - TRAM 4, 9, 10, 16 a BUS 167

Ordinace v Praze 9 ve Vysočanech

Sokolovská 276, přízemí, vchod ze dvora
190 00 Praha 9 Vysočany


Spojení MHD:
metro B - Českomoravská nebo tram č. 16 - Divadlo Gong