18 LET PRAXE VSTUPNÍ KONZULTACE JEN 290 KČ OBJEDNEJTE SE ZDE

Informace o zpracování osobních údajů

Martin Spilka
se sídlem Pražská 29, Příbram

Provozovny: Sokolovská 304 Praha Vysočany, U Dvou srpů 2 Praha Smíchov 

IČO: 71268006

Telefonní kontakt: +420 777 56 81 82
Email: spilka@nutricniordinacepraha.cz

dále jen (“zpracovatel“)


Zpracovatel, jakožto správce osobních údajů, tímto informuje o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů touto společností, včetně rozsahu práv subjektu údajů souvisejících se zpracováním jejich osobních údajů společnostní.

Zpracovatel zpracovává osobní údaje v souladu s právem Evropské unie, zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) ze dne 27. dubna 2016 č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES a příslušnou účinnou a aplikovatelnou národní legislativou vztahující se k ochraně a zpracování osobních údajů.

Shromažďované údaje

Zpracovtel zpracovává osobní údaje v následujícím rozsahu:

Účel zpracování

Pro realizaci dodání služeb pro objednatele (určené místo, komunikaci s objednatelem a splnění dalších povinností vyplývajících ze zákona zpracovatel potřebuje znát výše zmíněné údaje. Tyto údaje zpracovatel získá při objednávce objednatele a to dočasně v závislosti na potřebě plnit zákonné povinnosti, hájit oprávněné zájmy resp. po dobu platnosti a účinnosti souhlasu se zpracováním osobních údajů. Jelikož jsou tyto osobní údaje objednatele získávány za účelem splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti, není nutný výslovný souhlas objednatele se zpracováním.

Zpracování se souhlasem

Objednatel může při objednávce udělit souhlas se zpracováním výše uvedených osobních údajů pro účely:

Nákup zboží/objednávka díla, služeb není podmíněn tímto souhlasem a objednatel může souhlas s uchováváním a zpracováváním výše zmíněných osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení, informací souvisejících se zbožím a službami, newsletterů/magazínů, pozvánek na propagační akce ad shora kdykoli odvolat, a to tak, že zašle e-mailovou zprávu na: spilka@nutricniordinacepraha.cz nebo tuto skutečnost oznámí společnosti telefonicky. Tímto odvoláním není dotčeno zpracování osobních údajů pro účely splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti.

Forma a délka zpracování

Osobní údaje objednatele jsou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem. Údaje zpracované za účelem splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti (pro zajištění dodávek zboží či služeb, vyřizování reklamací, účetní povinnosti a další ) jsou uchovány po dobu nezbytně nutnou stanovenou právními předpisy (zákon č. 89/2012 Sb., nový občanský zákoník, zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví a další).

Zpracovatelé

Osobní údaje jsou pro zajištění výše popsaných účelů vedle společnosti a jejích zaměstnanců zpracovávány také zpracovateli, a to na základě smluv o zpracování osobních údajů uzavřených v souladu s nařízením a zákonem.

Zpracovateli osobních údajů jsou:

Poučení o právech

Objednatel mají k zaručení ochrany jejich osobních údajů tato práva:

1. Právo na informace

Právem na informace se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 13 nařízení. Zejména se jedná o právo objednatele na znalost totožnosti a kontaktních údajů správce a o znalost účelu, pro který jsou osobní údaje objednatele společností shromažďovány a zpracovávány.

2. Právo na přístup k osobním údajům

Právem na přístup k osobním údajům se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 15 nařízení. Zejména se jedná o právo objednatele na získání potvrzení od společnosti, zda a případně za jakým účelem jsou osobní údaje objednatele zpracovávány.

3. Právo na opravu

Právem na opravu se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 16 nařízení, zejména pak právo na to, aby společnost opravila bez zbytečného odkladu nepřesné nebo nesprávné osobní údaje, které se objednatele týkají.

4. Právo na výmaz (být zapomenut)

Právem na výmaz se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 17 nařízení, zejména se jedná o právo objednatele, aby společnost bez zbytečného odkladu na požádání objednatele vymazala osobní údaje objednatele za předpokladu, že pro to budou naplněny podmínky dané nařízením.

5. Právo na omezení zpracování

Právem na omezení zpracování se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 18 nařízení.

6. Právo na přenositelnost údajů

Právem na přenositelnost údajů se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 20 nařízení, zejména pak právo objednatele získat své osobní údaje, které poskytl společnosti, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu.

7. Právo vznést námitku

Právem vznést námitku se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 21 nařízení.

Zjistí-li nebo domnívá-li se objednatel, že společnost zpracovává jeho osobní údaje v rozporu s ochrannou objednatele soukromého života, v rozporu s nařízením nebo v rozporu se zákonem může požadovat po společnosti vysvětlení či požadovat, aby byl takovýto stav odstraněn.

Objednatel má dále právo obrátit se se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů, který plní úlohu dozorového úřadu ve věcech ochrany osobních údajů.

Právo objednatele na jiné prostředky soudní a správní ochrany tím není dotčeno.

Jak to u nás probíhá

Na nezávazné vstupní konzultaci se seznámíme s Vaším zdravotním stavem, životosprávou a stravovacími návyky. Změříme Vás na tělním analyzátoru, díky kterému zjistíme aktuální složení Vašeho těla (tuk, voda, viscerální tuk, svalová hmota, bazální metabolismus...). Tyto údaje se kontrolují při každé návštěvě. Dále Vám výživový poradce vysvětlí, jak lidské tělo funguje, jaká pravidla je nutné dodržovat a především odhalí všechny chyby, kterých se i nevědomky dopouštíte!!! Na základě získaných informací se stanoví ten nejvhodnější plán, se kterým Vás i podrobně seznámíme. Obavy ani stud opravdu nejsou na místě. 

Zahájení spolupráce

Na začátku Vám poradce pro výživu sestaví několik zdravých jídelníčků. Tím získáte jasnou představu, jaká pravidla musí být při jejich tvorbě dodržena (výběr potravin, skladba bílkovin, sacharidů a tuků, energetické hledisko atd.). Čím se od ostatních poraden výrazně odlišujeme, je fakt, že Vás jídelníčky naučíme přímo sestavovat. Nikdo kromě Vás totiž nezná spektrum potravin, které Vám chutnají, nenadýmají Vás, jsou pro Vás cenově dostupné a umíte je i uvařit. Na rozdíl od draze zaplacených jídelníčků většiny výživových poradců se Vám nový stravovací režim od nás bude daleko lépe dodržovat, a to i z dlouhodobého hlediska. Podstata všeho je, abyste se konečně naučili CO máte jíst, KDY a hlavně KOLIK. 

Na konzultaci k nám přicházejí zpravidla dva typy lidí. Ti první si již v minulosti prošli celou řadou diet, ale většinou bez valného výsledku a ti druzí se nechtějí spoléhat na informace z internetu, které mnohdy patří do kategorie omylů, mýtů a polopravd. My se však opíráme především o odborné znalosti podložené každodenní praxí s klienty. Neopakujte stále stejné chyby a přijďte se k nám poradit, jak to dělat správně. Vězte, že to spolu zvládneme.

Cena za poradenství

Vzhledem k tomu, že máme dlouhodobě vyjednané příspěvky a dotace, je celková péče výrazně levnější, než v jiných poradnách v Praze. Našimi klienty se běžně stávají i maminky na mateřské dovolené, studenti či důchodci, kteří by si jinak nemohli dovolit zaplatit za poradenství např. deset tisíc a více. Vše závisí na tom, jaké služby si u nás objednáte. Buďte si jisti, že to Váš rozpočet zvládne. Na nezávazné vstupní konzultaci s Vámi nastavíme takové parametry péče, které pro Vás budou vhodné a hlavně finančně přijatelné. Za dobu našeho fungování, více než 18 let, jsme byli schopni každému nalézt optimální řešení. Úhrada objednaných služeb probíhá vždy na 2 - 3 platby, nikoliv předem v plné výši, jako je bohužel běžná praxe většiny poradců.

Důležitá upozornění

NEZABÝVÁME se prodejem jakýchkoliv tablet, koktejlů nebo jiných doplňků stravy!

Onkologičtí pacienti a lidé s poruchou příjmu potravin, musí být v péči svých lékařů specialistů, proto je do péče nepřijímáme.

Info pro studenty: Z provozně-organizačních důvodů u nás není možné vykonat studentskou praxi.

Chcete zdravě zhubnout a váhu si trvale udržet?
Domluvte si termín vstupní konzultace!



Vyberte si prosím místo konzultace

na místě nezáleží

preferuji polikliniku v Praze ve Vysočanech

preferuji polikliniku U Dvou srpů v Praze na Smíchově


Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Ordinace v Praze na Smíchově

U Dvou srpů 2024/2, 1. patro
150 00 Praha 5 Smíchov

Nutriční ordinace Praha Smíchov

spojení MHD k poliklinice Smíchov:
zastávka Kavalírka - TRAM 4, 9, 10, 16 a BUS 167

Ordinace v Praze ve Vysočanech

Sokolovská 304 , 3. patro
190 00 Praha 9 Vysočany


Nutriční ordinace Praha Vysočany

Spojení MHD k poliklinice Vysočany:
metro B - Českomoravská nebo tram č. 16